Belasting advies met maximaal resultaat

Ex Capsa helpt u graag met het benutten van fiscale mogelijkheden

Belastingaangiftes

Ondernemer of particulier, iedereen heeft te maken met de Belastingdienst en belastingaangiftes. Denk maar aan de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting. Complexe materie waarbij u te maken heeft met verschillende wetten en regels. Ex Capsa ondersteunt u graag en helpt een maximale belastingbesparing realiseren – natuurlijk binnen de fiscale mogelijkheden en richtlijnen.

Werkwijze

Uw vraag vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening, deze leggen we dan ook vast in een heldere opdrachtformulering die u vooraf van ons ontvangt. Hierin staat wat we hebben afgesproken over de door ons te leveren diensten. Daarbij gelden onze algemene voorwaarden(link), zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

 

U kunt erop vertrouwen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende wetgeving en richtlijnen. Zo is ons automatiseringssysteem helemaal ingericht op het verzorgen van digitale aangiften. Alles is dus ook zorgvuldig gedocumenteerd met het oog op eventuele controle vanuit de Belastingdienst.

Met welke belastingaangiftes kunnen wij u helpen?

We zetten onze fiscale diensten voor u op een rij.

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Dividendbelasting
  • Loonbelasting

Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag aan de belastingadviseurs van Ex Capsa? U kunt altijd contact met ons opnemen!

en_USEnglish