ExCapsa, Uw administratiekantoor

Toen we in 2013 begonnen, wilden we alles anders doen. Wij wilden alle de complete boekhouding op één simpel portaal hebben, overzichtelijk, transparant en makkelijk in gebruik. 

Niet alleen dat, maar ook zorgen dat beslissingen gemaakt konden worden op basis van feiten in plaats van aannames. Een alternatief voor vele boekhouders die vaak achteraf communiceren en met jaarrekeningen komen die moeilijk te lezen zijn.

We hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd, bij onze klanten én bij de Belastingdienst. En daar heeft iedereen baat bij. We willen deze positie graag behouden en verder uitbouwen. We werken dan ook volgens heldere richtlijnen. Tevens bent u verzekerd van een veilige back up van onze dienstverlening.

Waarom Ex Capsa ?

Goede samenwerking
Goede samenwerking
Wij vinden persoonlijk contact met u belangrijk hierdoor kunnen we snel anticiperen in uw werkveld. Wij stellen ons proactief op en houden u op de hoogte van het laatste nieuws.
Duidelijke prijzen
Duidelijke prijzen
Om u niet met verrassingen te confronteren werken wij met principe met vaste prijsafspraken. Hierdoor u weet waar u aan toe bent.
Administratie Plezier
Administratie Plezier
We begeleiden met plezier de ondernemer met hun administratie. Wat je kunt doen zonder dat het je afleid van je corebusiness is ons uitgangspunt
en_USEnglish